Retourneren en ruilen

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden terug te retourneren.
U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd op dezelfde wijze van aankoop inclusief uw bezorgkosten. De kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Uitgezonderd maatwerk producten. Neem voor de voorwaarden contact op met info@favinsa.nl
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@favinsa.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@favinsa.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. En wij dragen de kosten voor het verzenden van uw nieuwe product.

X