Over ons

Favinsa beschikt over een hoogwaardig selectie wat betreft huis gemaakte decoratie. Wij proberen deze selectie constant te verbeteren en aan te passen om mee te gaan met de tijd en om zo aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Wanneer u gevonden heeft wat u zocht, bieden wij een soepele afhandeling van uw bestelling en zullen wij er zorg voor dragen dat het product netjes bij u wordt afgeleverd. Daarnaast kunt u ook voor al uw vragen terecht bij onze klantenservice die altijd bereikbaar is.

Doordat wij de productie zelf verzorgen, kunnen wij de kwaliteit waarborgen die de klant verdient. Er wordt streng gelet op de soorten materialen die wij inkopen, zodat wij kwaliteit en duurzame producten kunnen leveren. Bij het inkopen vereisen wij niet alleen dat de materialen duurzaam zijn die tevens ook goed voor het milieu zijn, maar ook dat de materialen hoogwaardige top kwaliteit kenmerken bezitten. 

Extra check

Nadat het product is geproduceerd door onze professionele team, wordt het product ter controle dubbel gecheckt en opgepoetst. Dit doen wij om te zorgen dat wanneer onze klanten het product ontvangen, het product tip-top in orde is en klaar is om zijn rol als eyecatcher te vervullen in uw woning of kantoor. 

Ons doel bij Favinsa is om samen met u ervoor te zorgen dat het product uw persoonlijke stijl vertegenwoordigd, zodat het product, net als uzelf, direct in het oog springt.

X